Pretražite pitanja i odgovore:

17 thoughts on “Lekarska uverenja

 1. Molim vas za obavestenje. Moje dete ide u plesnu skolu. Traze joj sistematski pregled da je zdrava zbog takmicenja. Mozete li mi reci sta sve spada u pregled i kolikaje cena?

  1. Poštovana,

   cena pregleda je 1000 dinara. Radi se EKG srca u miru, procenjuje se kompletna telesna kompozicija, meri se pritisak na obe ruke, slušaju se srce i pluća, gledaju se stopala, kičma i zubi. Pregled se zakazuje na telefon: 305 83 76.

   Srdačan pozdrav.

 2. Poštovanje, vršite li pregled u cilju utvrđivanja sposobnosti obavljanja posla fudbalskog sudije ? I izdajete li ljekarsko uvjerenje ? I cijena ?

  1. Poštovani,

   vršimo ovaj pregled. Ukoliko se radi osnovni sportsko-medicinski pregled (bez testa opterećenjem), cena pregleda je 1000 dinara. Ukoliko Vam treba i test opterećenjem, onda je cena pregleda 3000 dinara (zavisi šta Vam fudbalski savez traži). Pregled se zakazuje na telefon: 305 83 76.

   Srdačan pozdrav.

 3. Postovani

  Sin mi je krenuo da trenira karate i iz kluba nam traze “dokument o zdravstvenoj sposobnosti”.
  Da li to mozemo da uradimo kod vas i koliko kosta takav pregled?

  Pozdrav.

  1. Poštovani,

   kod nas možete uraditi ovu vrstu pregleda. Cena je 600 dinara i pregled se zakazuje na telefon: 305 83 76.

   Srdačan pozdrav.

 4. Postovanje,

  Imam 25 god.nisam nikada imala nekih posebnih zdravstvenih problema,ali upravo sam isla da izvadim lekarski nalaz,za posao…i rekla mi je da imam uvecanje ili zadebljanje desne pretkomore…rekla je da ne treba leciti,ako nema tegoba…osim sto me ponekad,jos od malena,pri udahu zaboli,ali govorili su da je to sto sam anemicna…ima li razloga za brigu….hvala

  1. Poštovana,

   ukoliko nemate tegoba, onda bi moj savet bio da se redovno, bar jednom godišnje, kontrolišete kod kardiologa, kako bi se pratile dimenzije desne pretkomore (da li se pretkomora povećava ili ne). Ukoliko dimenzije miruju (ne znam kolika je dimenzija pretkomore) i ukoliko ovo uvećanje koje imate ni na koji način ne opterećuje srce u celini (što bi Vam kardiolog rekao da je slučaj kod Vas), onda uz redovne kontrole nemate razloga za brigu.

   Srdačan pozdrav.

 5. da li izdajete lekarsko uverenje da je dete zdravo, potrebno mu je radi jednog sportskog takmicenja.

  1. Poštovana,

   radimo ovu vrstu pregleda. Pregled možete zakazati na telefon: 305 83 76.

   Srdačan pozdrav.

 6. Da li vrsite preglede za oslobsdjanje od fizickog,ucenik je 8 razreda i ide na razredni ispit,zbog sinkopa jos je u dazi ispitivsnja sta ih izaziva ali celu skolsku godinu neide u skolu veci deo je bila u kolicima.Neurolog tvrdi da nije neuroloski,kardiolog da osim sto ima pritisak nije kardioloski i niko nemoze da je oslobodi,naznacili su da se umeteno bavi fizickom aktivnoscu a ako zeli da nastavi da se bavi rukometom,mora na test opterecenja.Pri svakom naporu, bilo da je fizicki ,buka,zamor pri citanju i sl.njoj se pogorsa stanje.Da li to spada u vas domen i koliko kosta .Hvala na strpljenju.

  1. Poštovana,

   mi možemo uraditi test opterećenja i videti da li ima problema sa srcem ili ne, a na osnovu testa i same kliničke slike procenti da li su neophodne neke dodatne analize ili ne i da li je Vaše dete sposobno za učestvovanje u sportskim aktivnostima ili nije. Ukoliko se pokaže da trenutno nije, onda dok se ne urade dodatne analize, ograničavamo bavljenje sportom dok se sve pretrage ne završe.

   Srdačan pozdrav.

 7. Potreban mi je lekarski pregled za pecanje (disciplina feeder) koliko košta pregled i koje je radno vreme? HVALA NA ODGOVORU

  1. Poštovani,

   cena pregleda je 600 dinara. Radno vreme ordinacije je od 9 do 19h radnim danima i od 9 do 14h subotom. Pregled mora da se zakaže. Ukoliko ste zainteresovani, pregled možete zakazati na telefon: 305 83 76.

   Srdačan pozdrav.

 8. Postovani, koliko kosta pregled 5-godisnjeg deteta koje se rekreativno bavi sporticem? Taj pregled nam traze iz skole sporta.
  pozdrav.

 9. Član sam jednog rekreativnog košarkaškog tima. Koliko bi mene koštao jedan pregled radi izdavanja uverenja o sposobnosti za rekreativno bavljenje sportom?
  Hvala

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *